276px-Male_homosexuality_symbol.svg„Sunt homosexual si as vrea sa fiu fericit… dar nu sunt… Ce sa fac?
Imi place sa fac sex si cu femei, dar mai mult cu barbati. Imi place, mai ales, sa le fac sex oral barbatilor. In fine, fac toate astea, dar nu imi e clar ce e cu mine, nu ma simt bine și am depresii si anxietati. NU ma simt implinit sau cu sanse de a fi fericit. Cred ca daca nu as mai fi atras si de barbati ar fi mai bine. Ce as putea face pentru a nu mai fi gay?”

……………………………………………………………………
Homosexualitatea este considerata in tantra autentica o deviatie care se poate ameliora.
Uneori chiar usor. Alteori mai greu sau imposibil (fiindca este necesar si efortul persoanei in cauza).
E adevarat, acum in occident au aparut diverse curente care isi spun „tantrice” si care accepta si sexul intre gay. De fapt, este, oricum, mai bine sa cauti sa mentii continenta sexuala decat sa ejaculezi, chiar si in situatia in care cineva este gay.
Cu cei care sunt gay a fi toleranti este, pentru ceilalti, o forma de iubire si compasiune. Am prieteni care sunt gay (putini, fiindca si ei sunt putini). Si unii sunt, chiar, oameni minunati.

La un moment dat un institut (acum poate sunt mai multe) au afirmat ca homosexualitatea nu este o boala. Este, probabil, un gest menit sa usureze integrarea gay-lor in societate si sa le o ofere o viata mai armonioasa pentru ei.

De ce spune tantra ca nu ar fi in regula orientarea homosexuala?
Aspiratia catre unirea cu o alta fiinta este foarte profunda si provine dintr-o intuitie a miracolului din celalalt. Practic, tantra explica motivul iubirii: intuitia prezentei Sinelui Suprem Atman in cealalta fiinta. Astfel incat e posibil sa iubim (chiar si foarte intens) pe oricine: un catel, o pisica, un peste, un delfin ori o fiinta umana (indiferent de genul ei, indiferent de varsta ei samd). Si putem, astfel, sa iubim din tot sufletul, dar aceasta nu are legatura cu atractia sexuala. Adica putem iubi extraordinar de profund un catel (indiferent de genul sau), dar nu ne punem problema sa ne unim amoros cu el.

Cu totul altceva este polaritatea.
Ea se suprapune peste iubirea profunda descrisa mai sus și se manifesta CA UN MOTOR AL IUBIRII.
Datorita polaritatii, noi tindem sa mai vedem ceva in fiinta pe care o iubim: reflectarea unui aspect fundamental din noi, manifestarea aspectului energetic, de putere, in cazul femeilor si manifestarea aspectului de constiinta – in cazul barbatilor.
Sunt sigur ca ati auzit de yin si yang, dar mai putin cunoscut este faptul ca aceasta polaritate se reflecta in aspecte foarte profunde din structura fiintei.
De exemplu, barbatul este yang in corpul sau fizic, yin in cel astral si yang in cel cauzal.
La femeie, ea este yin in corpul fizic, yang in cel astral si yin in cel cauzal. Adica invers.

Desi, in mod obisnuit, barbatul si femeia simt ca se completeaza reciproc si ca ar avea nevoie unul de celalalt, tantra demonstrează că este posibil să avem acces la starea aceasta de completitudine și singuri, in afara unei relatii de cuplu.
Structura corpului oricarui om, barbat sau femeie are o polaritate interioara – yin in stanga si yang in dreapta.
Toate acestea explica faptul ca nu putem ignora polaritatea fara sa apara probleme. Un barbat nu poate pretinde ca este femeie sau invers fără să se confrunte cu realitatea sa interioara, energetica si de suflet si care este diferita de a femeii.
Acesta este motivul real cel mai grosier pentru care, in tantra, homosexualitatea este o problema si o deviatie.

Pe de altă parte, barbatul simte mai usor aspectul de constiinta al fiintei, de Centru – adica il manifesta pe Shiva, cum se spune in tantra- in timp ce femeia manifesta mai usor si mai plenar aspectul de Shakti sau Energie, intensitate.

Tantra statueaza ca o parte a menirii spirituale a unui om amplificarea si elevarea aspectului propriu (de Shiva sau Shakti) la maxim, pana la desavarsire. De aceea se spune in diverse situatii, cand este nevoie de o atitudine specifica necesara din partea unui barbat, de exemplu – „fii mai barbat”…
Cu siguranta implinirea acestei parti a menirii spirituale este dificila in cazul unei orientari homosexuale, considerata, totusi, devianta in tantra autentica.

……………………………………..

Facand sex cu barbati, pierdeti poate pana la 90% din ceea ce ati putea castiga din unirea plina de iubire si transfiguratoare cu o fiinta de sex opus.
Poate ca nu pare, deocamdata, dar opinia noastra este ca cel mai bine este sa verificati.
…………………………………………………
In biblie se spune ca este un pacat destul de mare, dar nu se spune de ce.
De fapt se produc niste transformari in fiinta care nu sunt cele mai de dorit.
De exemplu, trairile sunt predominant sexuale si chiar daca uneori poate fi iubire, ea extrem de rar cunoaste ”infinitul ”la care se raporteaza iubirea dintre fiintele de sex opus.
Este mult mai dificil, daca nu imposibil, sa sesizati, prin transfigurare, arhetipul spiritual polar opus manifestat in persoanele de sex opus.
Si ce daca?
Pai ramane foarte putin.
Apar si probleme.
Grupul social din care va puteti alege parteneri este totusi restrans si multi se simt nevoiti sa faca deseori compromisuri.
Datorita modului de stimulare, se produce o energizare doar in etajele inferioare ale fiintei, cea ce conduce la o predominanta si dorintelor de natura sexuala. Aceasta predominanta se amplifica, in loc sa se reduca, pe masura ce realizati practicile sexuale homosexuale.
Totodata are loc o manifestare a procesului numit Kundalini inversat, care, in loc sa genereze o evolutie spirituala in om, genereaza o involutie si, chiar, uneori, amplificarea unei stari demoniace.
Datorita lipsei echilibrarii energetice ce rezulta din fuziunea amoroasa cu o fiinta de sex opus, se ascut o serie de trairi care nu ar trebui sa fie asa si sunt micsorate altele.
In istorie, unii regi homosexuali s-au dovedit a fi foarte cruzi sau chiar sadici si acesta deoarece ceea ce este excesiv devine si mai excesiv, in loc sa se armonizeze.

Stimularea anala este foarte periculoasa deoarece deseori penisul se poate infecta cu germeni destul de dificil de omorat cu antibiotice (uneori chiar imposibil). Sunt chiar situatii cand se infectiile ajung pana in prostata si genereaza impotenta si o viata destul de trista.

Stimularea anala cu penisul poate duce la slabirea sfincterilor anali (sunt doi sfincteri – unul ce poate fi actionat constient si unul actionat reflex involuntar) si de aici apare uneori o anumita stare de incontinenta fecala.

Riscul de avea SIDA atunci cand esti homosexual este considerabil crescut.

CE SE POATE FACE
Intotdeauna se poate face ceva.
Niciodata – dar absolut niciodata – nu este prea tarziu.

1. In primul rand trebuie redusa dependenta fata de sexualitate si asta se poate face prin yoga (cel putin practicarea exercitiului numit Uddhiyana Bandha va poate ajuta mult in aceasta directie – daca îl invatati si il practicati corect).

2. Este necesar sa respectati abstinenta absoluta cu persoanele de acelasi sex.

Nu este nevoie sa va urati partenerii sau sa ii respingeti in mod inexplicabil pentru ei, dar este mai bine sa cultivati tovarasia persoanelor cu o orientare heterosexuala. Exceptie pot face doar fostii prieteni care va sunt faorte dragi si va indragesc si ei, care va inteleg si sunt hotarati sa va sustina in efortul dumneavoastra. Totusi, aceasta situatie este destul de rara si, in general, e mai bine sa evitati vechile relatii homosexuale.

3. Cultivarea respectului, transfiguraririi si iubirii pentru principiul polar opus, principiul etern feminin (in cazul barbatului), manifestat, desigur, de femei. Adica se alegeti imagini sau chiar femei in carne si oase deosebit de frumoase pe care sa le admirati, sa le transfigurati si chiar sa le iubiti de la distanta (se poate si ”de aproape”, dar este bine sa fiti in stare sa faceti aceasta in primul rand de la distanta, fara a avea neaparat un contact concret).

4. Faceti amor cu femei care va sunt dragi si pe care le respectati, admirati si iubiti.
Faptul ca sunteti in stare sa faceti amor cu femei este un avantaj foarte mare in reusita dumneavoastra. Practic, chiar daca in acest moment va place mai mult cu barbati, puteti alege sa faceti dragoste numai cu femei si aceasta va va ajuta.
Desi va place mai mult cu barbati, este bine sa stiti urmatoarele:
Organul cel mai potrivit pentru a face dragoste este vaginul. E adevarat că esofagul (nu numai gura) unei fiinte umane care realizeaza amor oral unui barbat poate parea atragator, dar, cu toate acestea nu exista organ mai valoros si mai potrivit sub toate aspectele (inclusiv cele subtile) decat vaginul unei femei frumoase, sanatoase, vitale si pure.
Spuneti ca va place sa realizati amor oral unui barbat, dar sa stiti , totodata, ca acesta nu este un gest fără urmari, deoarece el este o forma de vampirism daca se realizeaza cu ejaculare si inghitirea spermei. Chiar si daca nu se inghite sperma este o forma de contributie la caderea interioara a barbatului caruia i se realizeaza amorul oral, care mai devreme sau mai tarziu va fi platita karmic.

5. Alimentatia este bine sa fie cat mai pura (cel mai bine, fara carne si aditivi alimentari).
Insa pentru a ameliora starea dumneavoastra este bine sa mancati cat mai multe alimente de natura yang si, din cand in cand, sa tineti regimul nr.7 al doctorului Oshawa timp de 10 zile.

6. Lucrul la gradina, in contact cu pamantul vă poate echilibra oarecum (datorita contactului cu energia feminina prin intermediul pamantului).

7. Sa stiti ca rugaciunea intensa si pe durate semnificative catre Dumnezeu sau Iisus Hristos, Shiva, Shakti, o mare putere divină sau orice forma de Ishvara poate avea un efect exceptional.

Mai sunt si alte metode, dar ele nu pot fi descrise intr-un mail si necesita anumite initieri teoretice si practice.

Succes!

P.S.
Homosexualitatea este o problema fiindca apar dereglari si dizarmonii in om din cauza faptului ca, avand amandoi acelasi tip de energie, nu se produce o armonizare interioara, ci se accentueaza o serie de dizarmonii.
Este o chestiune de substanta intrinseca a fiecaruia, nu de conceptie sau de reguli din societate.
De aceea nu are cum sa fie un ajutor pentru om homosexualitatea.
Totusi, daca pentru un barbat viril atractia pentru un alt barbat este profund nefireasca pentru natura masculina, femeile pot sa isi vada una alteia frumusetea si chiar sa faca jocuri amoroase impreuna,fiind atrase, însa, și de barbati (in acelasi timp).
Deosebite fata de acestea sunt femeile homosexuale care resimt aversiune fata de barbati si ele se afla in aceeasi problema interioara ca si homosexualii.
In realitate, deci, numarul de persoane „altfel” este mult mai mic.
Din pacate, publicitatea homosexuala poate face ca persoanele cu o feminitate incerta sau cu o masculinitate incerta sa se orienteze „altfel”, ceea ce va ramane, poate, toata viata lor.
De aceea este mai bine ca homosexualii, care sunt perfect tolerati in societate acum, sa nu oblige, totusi, ca o parte din copii nostrii sa isi schimbe destinul devenind homosexuali.
Baietii abuzati sexual devin (o buna parte din ei), mai tarziu – homosexuali – de exemplu.
In rest, fiecare poate sa se bucure de tot ce ii place, dar sa nu impuna asta celorlalti.
exista programe speciale și homosexualitatea poate fi transcensa și chiar transformata într-o virilitate naturala cu o singura conditie: sa vrea si cel in cauza.

OPINIA NOASTRA ESTE SA NU VA PACALITI ASCULTAND DIVERSE MESAJE POLITICE RAPANDITE PRIN PRESA. AICI SUNT, FOARTE PROBABIL, ANUMITE INTERESE ALE UNOR GRUPURI INTERESATE, DAR VIATA DUMNEAVOASTRA NU AR TREBUI SA FIE CAMP DE EXPERIMENTARE A UNOR TEORII POLITICE. NU CREDEM CA VA PUTETI PERMITE SA PIERDETI TIMP CU ASTA.

Acharya Shiva Shankara

UPDATE