Scrisoare deschisă către bărbatul care vrea să facă sex, de la femeia care vrea să facă dragoste

Dragule, tu ești minunat, te iubesc și vreau să îți transmit cum să ai grijă de mine, fiindcă tu vrei dar uneori poți să nu știi.

Am înțeles amândoi că suntem diferiți ca bărbat și femeie și că, atunci când la mine nu e bine, întânirea e ratată, chiar
dacă tu te simți bine. Asta nu fiindcă eu contez ci fiindcă așa e femeia si asa e bărbatul.

De aceea, cred că ce NU e bine să faci e important față de ce e bine – fiindcă de făcut tu faci multe pentru mine și vrei, oricum, să fie bine.

Tu ești bărbatul cu care vreau să fiu astăzi și cu care îmi este drag să mă iubesc.

Şi mie, ca femeie, îmi place chestia asta, dar nu te arunca asupra mea ca un uliu asupra prăzii. Nu mă face să mă simt forţată de dorinţa ta pentru că atunci nu voi fi prezentă! Vreau să vin în întâmpinarea dorinţei tale, nu în luptă cu ea, vreau să stârneşti dorinţa în mine, nu să o impui, vreau să chemi, nu să mă forţezi.

Vreau să simt că mă doreşti total, nu pe bucăţi!

Trebuie să ştii ca am nevoie de timp ca să mă deschid şi ca să te primesc – de aceea, preludiul contează! Da, şi mie îmi place ”una mică„ câteodată, dar chiar și așa nu pot nega felul în care se manifestă feminitatea: pornește mai greu și se oprește mai greu!

Nu mă întreba la final dacă a ta e cea mai mare! Dacă vrei neapărat să auzi asta, atunci ţi-o spun de pe acum: a ta e cea mai tare, cea mai mare, cea mai vârtoasă! Mă rog, sper de acum înainte să nu mai avem discuţia asta. De fapt, nu este nici pe departe lucrul care contează cel mai mult pentru femeie, deși are un rol și asta. Dar mai mult contează omul, iubirea, felul în care folosește sexul ca un instrument al iubirii.

Nu mă săruta preponderent pe gură, sâni şi pubian şi în această ordine! Sărută-mă peste tot şi revino cu încredere peste locurile pe care le-ai sărutat cu 2 minunte înainte! Mişcarea nu trebuie să fie doar descendentă, ci browniană mai degrabă!

Nu mă întreba dacă ai fost mai bun decât ceilalţi! Ca să scăpăm şi de povestea asta, da, tu ai fost cel mai bun şi cel mai minunat de pe pământ! Restul… care restul? Pentru că, acum, că te-am cunoscut pe tine, restul nu mai există pentru mine!

Nu fuma şi nu adormi după! Postludiul este pentru mine la fel de important! Atunci mă simt aproape de tine şi în relaţia cu tine! Dacă tocmai te-am primit în MINE, aş vrea să te simt aproape de mine, căci altfel am să mă simt folosită şi aruncată! Nu-mi sforăi când eu mă cuibăresc lângă tine!

Te rog, nu-mi cere să te premiez prin sex, căci nu vei reuşi decât să te pedepsesc!

Nu face sex oral, doar ca să ceri sex oral!

Foloseşte-ţi mâinile peste tot ! Mângâie-mă şi după, atunci am nevoie mai mult de asta!

Nu-mi cere de mâncare după! Nicio femeie pe lumea asta NU are chef să gătească după!

Nu mă întreba dacă mi-a plăcut! Dacă mi-a plăcut o să ţi-o spun într-un fel sau altul!

Nu mă întreba dacă am avut orgasm! S-ar putea să te deranjeze răspunsul! Dacă am, simţi!

Nu-mi vorbi despre alte femei (inclusiv mama ta) atunci când eşti cu mine în braţe! Chiar dacă sunt mici bârfe despre colega ta, şefa ta, verişoara ta, mătuşa ta sau orice altă purtătoare de sutien, nu vreau să aud despre ele atunci când sunt goală în braţele tale! Altfel voi avea sentimentul că nu eşti cu mine decât fizic!

Nu te grăbi! Nu câştigi niciun premiu dacă termini în 7 minute! Cel mult, dezamăgirea mea!

 Reţine principiul: decât multe, scurte şi dese, mai bine mai puţine, lungi şi diversificate! Nu începe întotdeauna la fel ! Nu asocia un singur gest, o singură frază, un singur mod comportamental cu dorinţa de a face dragoste! Femeile ajung să urască rutina asta!

Oricât de sexi eşti transpirat, prefer o baie înainte!

Nu face privirea aia tâmpă când vrei sex! Nu deveni brusc tandru şi binevoitor, ca la primul refuz să bufneşti şi să trânteşti! Fă-mi curte nu doar la începutul relaţiei, ci pe întreaga durată a ei!

 Şi dincolo de toate asta, bucură-te că eşti cu mine, că putem împărtăşi un astfel de moment, savurează-mă şi lasă-mă să te savurez, descoperă-mă şi lasă-mă să te descopăr, iubeşte-mă şi lasă-mă să te iubesc şi atunci… totul va curge de la sine!       

sursa: după danieladumitrescu.blogspot.se