Sheila Kelly este o femeie de exceptie, autoare, si creatoare a dansului fitness la bara si a miscarii feminine pentru  sustinerea femeilor. Ea este de asemenea actrita, producator de film, dansatoare si o pasionata voce care militeaza pentru drepturile femeilor in lume.

Cand Sheila a inceput sa produca filmul “Dansand la Blue Iguana”, ea avea nevoie sa se pregateasca pentru rollul lui “Stormy” invatand cum sa danseze la bara si sa faca striptease.  Drept urmare a acestui antrenament corpul ei a devenit extrem de suplu, si ferm.  Ea a decis atunci sa combine experienta sa din balet, si dans exotic si sa alcatuiasca un program efectiv de fitness concept cu si despre femei si denumit S Factor.

S Factor s-a nascut atunci cand mi-am descoperit puterea senzuala si un corp pe care nu l-am avut niciodata intr-o forma mai buna, in timp ce ma pregateam pentru rolul meu de dansatoare exotica” spune Sheila. “Viata mea s-a schimbat profund doar prin simpla glisare catre acest mod feminin si organic de a fi, si drept urmare m-am hotarat sa impartasesc aceasta extraordinara calatorie si cu celelalte femei.”

Exista in fiecare femeie o Fiinta Erotica. Cand Sheila a descoperit aceasta putere gigantica care statea adormita in ea, viata i s-a schimbat irevocabil.  Ea a descoperit ceea ce le lipseste femeilor in mod fundamental si si-a lansat descoperirea la nivel mondial, inaugarand un nou val de femininsm, indemnand toate femeile sa isi revendice propria sexualitate.

Sa ne dezbracam” spune Sheila, “dar nu de haine”, mai spune ea, “ramanem dezgoliti emotional, cu inima la vedere”. In momentul in care prin  dansul senzual al corpului, se trezeste  natura feminina din noi, atunci iese la iveala Fiinta Erotica, care pana acum statea ascunsa in adancuri. Ea este alter egoul  neimblanzit, salbatic si sexual , ea este fiinta primara feminina, care traieste in profunzime, foarte adesea  ingropata sub straduri groase de frici si judecati rigide privind corpul nostru.  In momentul in care suntem in conexiune cu aceasta Fiinta Erotica, avem acces la intregul nostru potential feminin, si abia atunci reusim sa ne reintregim sa ne traim plenar feminitatea!