ADYA Tantra înseamnă Prima Tantra sau Tantra Primordială.
Arohana este denumirea din Adya Tantra pentru continența sexuală sau karezzaRâul care urcă Muntele.

Iată de ce:

“În momentul pierderii controlului asupra energiei sexuale, procesul iluminării este temporar oprit.”

Kularnava Tantra

Dar nu e numai asta.

Energia sexuală se transformă în noi într-un fluid prețios numit ojas.

Acest ojas ne conferă sănătate, bucurie de a trăi, protecție subtilă, farmec personal, vitalitate și putere spirituală realizatoare.

Când ojasul scade, omul îmbătrânește corporal.

Ojasul poate fi îmbogățit prin Arohana dar este scăzut atunci când trăim sexualitatea uzuală, animalică, cu pierderea energiei prin orgasmul cu descărcare sau cu ejaculare.

Astfel, este posibil ca un bărbat care a practicat Arohana să fie activ sexual și la 90 de ani.

Forța fizică poate crește de chiar și de 5 ori (situatie verificată prin studiu) și crește și rezistența la efort.

Pot apărea sau se pot amplifica aptitudini de natura capacitățior de vindecare sau a diferitelor puteri paranormale yoghine.

Se amplifică inteligența și înțelepciunea.

Acestea fiind spuse, ne putem da seama ușor că păcat că unii oameni nu vor să accepte necesitatea practicării controlului energiei sexuale și continența sexuală Arohana, dar timpul nemilos le va arăta indubutabil ce se petrece, conform principiului „Cum îți așterni, așa dormi”.

Viața sexuală poate fi prelungită cu ajutorul afrodiziacelor naturale din plante.
Totuși, este cazul să menționăm ceva: motivul încetării vieții sexuale și al instalării bătrâneții este epuizarea potențialului sexual.
Potențialul este un dat fiziologic pe care fiecare din noi, bărbat sau femeie îl primim la naştere (diferit unii de alții ).

Este ca şi când, la naștere, simbolic vorbind, în cazul unui barbat, acesta primește de la tatăl său un vas cu spermă şi află că așa cum va avea grijă de acesta, așa va trăi și atât va putea face dragoste.

Așa că degeaba ne prelungim dorința sexuală cu ajutorul afrodiziacelor, fiindcă relativ în scurtă vreme vom ajunge în starea penibilă inițială, dacă nu vom practica Arohana – continența sexuală.
Oricine vrea să își îmbogățească viața sexuală și să o prelungească, indiferent dacă este bărbat sau femeie, merită măcar să citească rândurile care urmează, astfel încat să spună cel puțin că au decis în cunoștință de cauză.

Cum se face continența sexuala AICI.

Acharya Shiva Shankara

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.