„Sunt amanta unui bărbat mai în vârstă decât mine.

Ce cuvânt!

La început l-am acceptat greu dar apoi mi-am dar seama că acest cuvânt vine de la„a iubi” și a căpătat conotații negative datorită oamenilor care l-au încărcat pe drept sau pe nedrept.

În fine, m-a preocupat și pe mine și mă preocupă și acum ca din cauza mea să nu sufere relația sa „principala”. Adevărul e că, împotriva aceea ce se crede, cu mine este o relație relativ bună, doar că ne întâlnim mai rar decât aș vrea. Totuși, asta are un mare avantaj – am tot restul timpului pentru mine și mie imi place această libertate.

Dar nu despre mine vreau să vorbesc, ci despre „cealaltă”, poate și „celelalte” femei aflate în aceeași situație.

As vrea să fie clar că nu frumusețea sau priceperea amoroasă m-au adus în această situație ci deschiderea sufletească, acceptarea unor riscuri care sunt inerente în societatea noastră pentru „amante” și, foarte important,

problemele lui de acasă.

Deseori mă gândesc de ce vine la mine, de ce mă iubește?

Despre iubire nu cred că este nimic de zis, așa simte el, simt și eu și gata.

Dar am vrut să îmi dau seama dacă o iubeste pe ea, „relația principală”.

Da, el o iubește. Sunt sigură că multi bărbați care au o a doua relație nu o iubesc pe „principală” dar la mine așa e.

Așa am ajuns să mâ gândesc la niște sfaturi pentru fetele care sunt într-o relație pe care le ofer cu smerenie, poate vor fi utile cândva, cuiva.

1. Soluția pentru o relație bună nu este să îl urmăriți, geloasă și atașată – asta va scădea lumina iubirii și tocmai asta l-ar putea face să facă pasul să către o altă fată, cum sunt și eu.

2. Dați-i libertate – va spune că „soție mai bună ca a mea nu are nimeni” ; totodată faceți-l responsabil fiindcă libertatea are un preț: să își facă treaba acasă, cu tot ce include asta.

3. Iubiti-l – nu este „lipici” mai mare ca iubirea autentică!

4. Faceți dragoste și dezvoltați manifestarea feminității prin felul de a vă îmbrăca, de a dansa, prin noncomformismul comportamentului în pat, prin erotism și plăcere maxime din partea dumneavoastră.

5. Unul din motivele pentru care un bărbat „nu poate pleca” din patul soției este că nu își poate permite să oprească așa o bucurie cum simte ea și asta din nou și din nou.

6. Acceptați că vă e drag și faceti-i amor oral; o prostituată a spus că dacă soțiile ar face amor oral iubiților lor, prostituatele nu ar mai avea ce sa „muncească”.

7. Desigur, nu îl cicăliți, asta l-ar îndrepta către amantă; mai degrabă, cu tact, faceți-l responsabil de tot ce e nevoie și e de drept să facă și să fie el.

8. Nu încercați să îl manipulați, învățați să îl ascultați, să vă simtă ca un cuib cald de înțelegere, oricare ar fi problemele pe care le destăinuie. Cicălitoarea nu poate avea rolul acesta, deci – nu fiți așa!

9. Când apar probleme, ele trebuie neapărat rezolvate. Dacă se blazează, dacă crede că nu mai are ce să rezolve cu dumneavoastră, va alege calea ușoară, aceea de a ignora; deci problemele trebuie rezolvate în mod autentic, fără egoisme, fără „șmecherii”, cu maxima corectitudine cu asumarea vinei dacă e cazul șamd. Și topiți totul în iubire, nu mai rămâne nimic rău după aceea!

10. Aduceți împreună sacrul, rafinamentul și cultura în viața voastră ; mergeți la spectacole, în excursii, la muzee, balet, filme dar lăsați-i libertatea de alege – altfel, la un moment dat iarăși va veni la mine.

semnat

„Fata cealaltă”.

A consemnat

Acharya Leonard.