love
1. Orice femeie asteapta de la cel pe care o iubeste ca acesta sa dea dovada de de continuitate si profunzime in manifestarea iubirii sale.

2. Ea aspira, la randul ei, sa fie adorata, iubita si ocrotita la fel cum ea adora, iubeste si ocroteste pe cel care ii este drag.

3.Ea vrea sa il simta pe iubitul sau puternic, curajos, nobil si generos, capabil de a infrunta orice greutati pentru a o cuceri si apăra.

4. Femeia doreste ca el sa o inteleaga, sa ii inteleaga natura profund sensibila si sa aiba incredere in intuitia sa.

5. Ea pretinde o totala sinceritate, franchete si vrea sa comunice cat mai profund cu iubitul ei.

6. Vrea sa fie reflectata si pusa in valoare; doreste foarte mult sa fie admirata si transfigurata de cel pe care il iubeste.

7. Ea ii cauta mereu si mereu prezenta, fiindca alaturi de el ea se simte implinita si fericita si simte ca, la randul ei, poate sa daruiasca implinire si fericire.

8. Femeia cauta, mai intai, sa cunoasca profunzimea sentimentelor celui pe care il iubeste, pentru ca apoi sai se daruie cu totul.

9. Ei ii place sa se joace, plina de gingasie si candoare si se bucura mult cand il gaseste pe cel care stie multe jocuri.

10. Ei ii place sa il admire pe iubitul sau:

Este atat de frumos si de puternic!

Este drept, curajos, plin de entuziasm in ceea ce face si da dovada de o vointa de nezdruncinat.

Cum sa nu il iubesc?

Intelept si plin de iubire, transforma viata noastra intr-un continuu zbor spre Dumnezeu.

Permanent bucuros, hotarat si tenace, el reuseste in tot ce isi propune. Este, sincer, onest si… atat de candid!

Uite-l cum râde de departe cand ma vede, i se vede dorul stralucind in ochi!

Stie sa ma aline si stie sa imi mangaie sufletul doar cu o privire. Este plin de tact si delicat si stie cum sa ma faca sa il doresc, caci senzualitatea lui emana din fiecare gest pe care il facem cand suntem impreuna. El este cel pe care l-am asteptat si l-am visat! Acum este adevarat.