sfaturi-marirea-sanilor

Trăim într-o lume în care cu ajutorul tehnologiilor avansate folosite în medicina actuală putem, dacă dorim, să ne modificăm formele corpului, să îl modelăm așa cum credem noi că ar trebui să arate un corp perfect. Acest lucru se referă în special la femeile care dorindu-și să „arate bine”, recurg cu usurință la chirurgia plastică, pentru a-și modifica dimensiunile sânilor, și nu numai. Poate părea că este în trend, dar aceasta operație nu este usoară, iar pe termen lung se pare că are consecințe dezastruoase pentru organismul feminin.

Implanutirle sunt o stranietate fiindcă un corp străin este poziționat, în realitate, îngtre sân și corp. Sânul nu mia trebuie atins cu voluptate, deaoarece imiplantul s-ar putea mișca, roti, desprinde, sau infecta.

Sânii sunt buni de privit dar nu de „simțit”, ori asta e partea ce ami valoroasă a bucurieide a vea sâni, ca femeie.

oricum, sânii voluminoși și plini sunt dezamăgitori dacă promisiunea lor de senzualitate minunată nu se verifică. Atunci apare o senzație de greșeală, dezamăgire, fiindcă comoara ea mia mare pe care o femeie o paote oferi iubnitului ei este iubire și senzualitatea ei debordantă și chair exgtremă.

Dar da, pot fi priviți cu adorație și dorință și se pot face poze minunate, dar cu ce preț? Oare merită?!

De aceea ne-am gândit să vă prezentăm în acest articol cateva tehnici de mărire a sânilor folosind doar metode naturale tantrice.

De la bun început trebuie să menționăm că fiecare femeie are prin tipul constituțional cu care s-a nascut, o limită până la care se pot dezvolta sânii ei; totuși folosind aceste metode naturale se poate ajunge la o mărire de până la 50% în unele cazuri, totodată ameliorându-se și problemele de asimetrie sau de flascitate ale sânilor.

Alimente bogate în fitoestrogeni:

  • măslinele negre și uleiul extravirgin de măsline,
  • soia și mai ales germenii de soia,
  • germenii de grâu,
  • mărarul,
  • frunzele de țelină,
  • miezul de nucă,
  • alunele și semnințele de floarea soarelui neprăjite.

Aceste alimente vor fi consumate în cantități cât mai mari pe o perioadă de minimum 6 luni.

Plantele cu caracter fitoestrogenic

salvia

Fitoestrogenii sunt compuși de origine vegetală care au acțiune similară hormonilor sexuali feminini. Următorul amestec de plante, bogate în fitoestrogeni, are rezultate deosebite pentru creșterea sânilor: semninte de mărar (Anethum graveolens) rădăcina de lemn dulce (Glyciriza glabra), inflorescențe de busuioc (Ocimum basilicum) semnințe de anason (Pimpinella anisum).
Plantele se macină cu râșnița electrică de cafea sub formă de pulbere, după care se amestecă în părți egale: se ia 1 linguriță de amestec de 3 ori pe zi, pe stomacul gol. Pentru un efect maxim pulberea de plante se ține în gură pentru dizolvare în salivă timp de 15 minute după care se înghite cu puțină apă.

O variantă eficientă o constiuie amestecul de tincturi din aceleași plante enumerate mai sus.

De reținut!
Femeile care se confruntă cu hipermenoreea sau cu tumorile benigne nu vor include în acest amestec de plante, lemnul dulce ( care are un efect estrogenic foarte puternic), iar înainte de ciclul menstrual vor lua cate 1 linguriță de pulbere de salvie de 3 ori pe zi.

Masajul sânilor

masajul sanilor large570

Cea mai eficienta metodă s-a dovedit a fi metoda tantrică a masajului stimulator și cu mentalizare creatoare având ca fundal energia sexuală frenetică.

De fapt, în lipsa energiei sexuale frenetice nici nu prea are sens autentic mărirea sânilor, fiindcă ei vor sugera o feminitate debordantă dar realitatea s-ar putea să nu fie conform aparenței. În felul acesta femeia poate avea o relație cu o persoană nepotrivită care o crede în mod iluzoriu că ar fi într-un anumit fel.

1.Masajul se face din poziția șezând, cu călcâiul piciorului drept îndoit și presând zona pubococigină.

2. Presiunea realizată cu călcâiul drept asupra aceste zone trebuie să fie moderată dar suficient de fermă, pentru a crea chiar o stare de efervescență erotică.

Se poate folosi un vibrator special sau orice mijloc prin care poate apărea o stimulare erotică.

3. Odată cu aparita acestei stări de efervescență erotică, se poate începe masajul sânilor, concomitent cu mișcări circulare pentru creștere, care se fac lin, dar intens.

Aceste mișcări au ca efect energizarea sânilor, stimularea autoerotică a lor, amplificarea senzualității și a producției hormonului numit prolactină la nivelul sânilor.

Automasajul de deblocare energetica se realizează pe zona pieptului, dinspre centru spre exterior, se realizează la începutul ședintei de masaj. Se continuă cu un masaj circular de creștere, realizat succesiv la fiecare sân (cealaltă mână putând fi folosită pentru a realiza autoerotism feminni fără descărcare), mișcările fiind în acelasi timp circulare și de tragere în față.


La finalul sedinței de masaj, se pot realiza mișcări simultane la nivelul ambilor sâni, urmărind de aceasta dată, un masaj blând, dar ferm al întregii suprafețe a sânilor.

4. În această stare favorabilă creată,

  • se evocă intens procesul de crestere și armonizare al sânilor,
  • vizualizând interior sâni împliniți și armonioși și
  • conducând în mod activ prin imaginație creatoare energia sau plăcerea din zona sexuală în zona sânilor.

Pentru reușita acestui masaj, este necesar să ne folosim imaginația creatoare (bhavana) în mod constant și cu perseverență.

De asemenea se mai pot folosi pentru masaj și anumite extrace și uleiuri din plante, care o dată pătrunse în piele, datorită caracteristicilor stimulatoare pe care le exercită la nivelul sânilor, permit o amplificare a procesului natural de crștere al acestora.

Un extract eficient aici este extractul de Pueraria Mirifica.
Aceste uleiuri sunt: uleiul de germeni de grâu și uleiul de mărar, care se poa aplica în cantități moderate de 1-3 ori pe zi.

De asemenea, se pot folosi creme speciale pentru masajul sânilor, care conțin amestecuri naturale cu calitați fitoestrogenice și care, folosite zilnic, pot avea rezultate excepționale.

De reținut! Femeile care se confruntă cu stări inflamatorii la nivelul sânilor sau cu noduli mamari, nu vor folosi aceste uleiuri de masaj.

Unirea amoroasă tantrică cu continență- Arohana

continenta

Aceasta este o metodă eficientănu doar pentur cerșterea sânilor dar și pentru a deveni mai frumoase și mai senzuale.

Atunci când o femeie face dragoste, cantitatea de hormoni secretată de organism crește în mod considerabil, fapt care în câteva zeci de minute se va contretiza printr-un eveniment clasic – mărirea în volum a sânilor. Însă, în momentul în care apare orgasmul cu descărcare, sânii devin brusc, flasci, secreția de hormoni se modifică și, iar după mai multe asemenea descărcări de regulă nu doar sânii, ci și întregul corp își pierde fermitatea și tinerețea.

Concluzia reiese de la sine: dacă doriți să aveți sâni mari, plini și frumoși, faceți dragoste, dar urmăriți să nu ajungeți la orgasme cu descărcare ci doar orgasme fără descărcare, care sunt mai intense, mai lungi și, de regulă, mai multe decât cele fără descărcare..

Experiența a arătat că femeile care fac dragoste cu continență în mod frenetic și care conduc mental energia sau plăcerea amoroasă în zona sânilor își pot mări rapid volumul sânilor cu peste 25-50 % în doar câteva luni (aplicând și celelate metode prezentate).

Vă dorim mult succes!

A consemnat Acharya Shiva Shankara