O zi pentru o viață de Femeie extraordinară!

De Ziua Femeii are loc la Abheda Yoga Academy (Sala Sfinților) un festival minunat care urmărește să transmită aspecte practice tradiționale dar și minunat de încântătoare despre Femeie, din perspectiva Abheda Yoga și Adya Tantra.

Este o exuberanță de workshopuri, spectacol și film prin care femeia se poate înțelege și potența la maxim, își poate îmbunătăți viața și poate fi mai fericită!

ADITI

Este mama zeităților cerești – Adityas și este menționată ca mama multor zei, inclusiv Vishnu și Agni. Ca mamă divină a fiecărei forme și ființe existente, sinteză tuturor lucrurilor, este asociată cu spațiul – akasha și cu vorbirea mistică Vak.

este zeița hindusă considerată manifestarea în lume a Infinitului divin. Numele său înseamnă Infinitate dar și Libertate și Fericire, adevărata libertate pe care o femeie o poate simți fără să afecteze libertatea altor ființe.

Poate fi înțeleasă și ca o formă feminizată a lui Brahma și asociată cu substanța primară ( mulaprakriti ) ce susține Universul exterior.

Teme și program:

Despre festival

Festivalul va avea loc pe data de 8 martie 2020.
Participarea se face pe bază de donații și are loc în sala Abheda Yoga Academy din strada Sfinților, nr.6 (zona piața Rosetti – Universitate).

Înscrieri

Înscrierea se poate realiza cu un simplu SMS
mesaj pe Whatsapp sau email
cu numele dvs. și mesajul – „Doresc să particip la ADITI”

  • tel: 0727.531.412
  • email: adya.tantra@gmail.com.

Persoanele înscrise vor face apoi parte dintr-un grup pe whatsapp pentru informații detaliate.

Vă așteptăm cu drag!

echipa adya Tantra și abheda yoga academy