Barbatii sunt capabili sa traiasca doar 1-2 tipuri de orgasm in timp ce femeile pot avea acces la peste 7 tipuri? Sigur, asta nu se petrece de obicei in timpul celor 10 minute de amor pe care le ofera in medie un barbat care nu practica continenta sexuala…

Un rol major in trairea orgasmului si separarea sa de ejaculare il are musculatura sexuala (in special muschiul numit “pubococcigian”)? Cu siguranta, stiu ceva barbatii cand se duc la sala de forta sa-si antreneze muschii, pacat ca tocmai la muschiul acela nu ajung aproape niciodata…
La fel, musculatura vaginala a unei femei este extrem de importanta pentru a putea oferi senzatii de neuitat iubitului ei. Daca afli ca iubitul tau are fantasme cu virgine iti sugerez sa iti antrenezi neintarziat muschii vaginali si iti garantez ca el te va prefera totdeauna pe tine, in locul a 1000 de fecioare.
Au fost înregistrate cazuri excepţionale de femei care au raportat a avea “prea multe orgasme” (desi nu exista niciodata prea multe…!), incluzând chiar cazul unei britanice la care orgasmul survenea pe parcursul întregii zile, fiind declanşat chiar de cele mai mici vibraţii.

Cercetatorii din Scotia, in colaborare cu colegii belgieni, au studiat comportamentul sexual al unui numar de 16 femei, pe care apoi le-au filmat in timp ce mergeau intr-un spatiu public. In cele din urma au tras concluzia: mersul cu pasi mari, in combinatie cu o miscare unduitoare a coloanei vertebrale sunt caracteristicile fericitelor care experimenteaza cat de des orgasmul vaginal.