Secretul embuvasilor

Bărbaţii tribului Embuvaşa, din Africa, trăiesc complet goi, neascunzându-şi nici una dintre părţile corpului lor. Toti îşi etaleaza organele virile care au – spre mirarea noastră- dimensiuni extraordinar de mari, cu adevărat neobişnuite. În stare de repaus, membrele lor virile ajung să aibă în jur de 25-35 cm. E greu sa ne imaginam la ce dimensiuni ajung în erecţie. Oare prin ce minune ajung să aibă asemenea penisuri? Prin naştere sau printr-un anumit tip de efort? Este vorba de o combinaţie.

Dotaţi de la naştere cu penisuri de dimensiuni „respectabile“, ei încep de la o vârstă fragedă să poarte un anumit gen de ham care să îi ajute în mărirea dimensiunilor penisului. Sistemul este simplu, dar ingenuos. Un fel de manşon în care îşi prind capul penisului este legat apoi printr-un şiret din piele de un alt manşon fixat imediat sub genunchi. Cu fiecare mişcare a piciorului, şiretul trage de manşon şi astfel produce alungirea penisului. Nu este dificil, nici măcar dureros, ba mai mult este foarte eficient. Acesta era marele secret al embuvaşilor: Reglând progresiv lungimea şiretului de legătură, ei ajung să-şi mărească membrul viril, an după an, într-un mod regulat şi constant, fără a face vreun alt efort în afară de a purta acest ham în fiecare zi. Am aflat că, la ei, lungimea penisului determină alegerea celui mai puternic bărbat al tribului.

În fiecare an, în preajma solstiţiului de primăvară, cel care are dimensiunile penisului cele mai mari are dreptul de a-şi alege orice femeie, măritată sau nu, pentru a face dragoste cu ea, oricând ar vrea, pe parcursul acelui an, până la următoarele alegeri. Exista şi o legendă care spunea că primul bărbat al acestui trib care a pus în aplicare respectivul ham, a devenit invincibil, ignora frica, alerga mai repede decât leopardul şi era capabil să satisfacă opt femei într-o singură noapte. Deşi destul de exotică această metodă de mărire a penisului poate fi aplicată în anumite condiţii sau poate fi împrumutat eventual doar principiul pe care îl foloseşte.

Va uram succes, spre delectarea iubitelor voastre! acharya Shiva Shankara