Dansul este, pentru orice femeie o extensie a propriei feminități și este cu atât mai atrăgător cu cât are o feminitate mai puternică și mai profundă.

Dansul este tantra

dar… atenție : nu o stare de transă a dansului trebuie să căutăm ci o stare de inspirație care vine din luciditate inspirată și orientată.

Dansul erotic nu e un spectacol, e formă de iubire față de Eternul Masculin.

Iubirea se îndreaptă nu neapărat spre cineva dintre spectatori ci spre Dumnezeu, înțeles atunci ca Eternul Masculin (sau Shiva), esența a tot ceea ce poate fi mai împlinitor și trezitor pentru sufletul feminin.

De aceea dansul are pentru dansatoare un aspect de iubire și sacru iar privitorii si privitoarele din planul fizic – dacă există (fiindcă nu e neapărat necesar) fie onorează această iubire sau acest sacru fie se situează în afara miracolului manifestat atunci prin impuritatea sau nivelul conștiinței lor.

Nu depindem de spectatori, spectatorii au șansa să se conecteze la iubirea și sacrul din noi.

O fată poate dansa singură de zeci de ori sau oricât de multe ori pentru Dumnezeu, simțind prin asta că sufletul ei se înalță și iubirea ei înflorește.

De aceea apar niște efecte prețioase:

se amplifică dăruirea în dans și creativitatea

– cu cât o dansatoare raționează mai puțin și se bazează pe o simțire superioară cu atât arta ei este mai fascinantă, irepetabilă și de necopiat

– dacă dansul este realizat cu atitudinea descrisă întreg universul masculin face un pas către dansatoare și asta nu neapărat fiindcă i-au văzut frumusețea ( e și asta) ci dintr-un motiv mult mai subtil – iubirea ei față de Eternul Masculin.

Indiferent dacă este strălucitoare sau mai puțin strălucitoare, cheia reușitei, creativității și a lipsei de trac și teamă este SMERENIA și abandonul ego-ului

și NU tupeul.

În felul acesta o dansatoare este independentă de cine o privește, de câți oameni sunt privitori ori dacă sunt privitori sau nu sunt privitori.

Pur si simplu actul de dans începe ceva mai înainte de primul pas cu orientare către smerenie și chiar un apel smerit către Dumnezeu. Cu un așa început este mult mai posibil să apară în continuare conexiunea cu sufletul nostru.

Meditația fundamentală Anuttara ajută, meditația cu Shiva, yoga în general, continența sexuală feminină și de cuplu, Alchimia Eroului – Uddhyanna Bandha și trezirea lui Kundalini, meditația cu Tripura Sundari, Bhuvaneshvary și Kali.

Succes și vă îmbrățișez cu drag!

Acharya Shiva Shankara!