Cele mai multe dintre femei cred despre ele ca sunt grozave in pat. Si asta pentru ca, probabil, tipul cu care au o relatie nu s-a plans niciodata in legatura cu performanta lor in dormitor. Prin urmare, ce gasesc barbati gresit in legatura cu modul unei femei de a face amor?

Iata top 10 greseli pe care femeile le fac in pat:

1. Nu comunica

Una dintre cheile imbunatatirii intimitatii este comunicarea. Multe femei insa, nu se concentreaza pe propria sexualitate si presupun ca barbatul ar trebui sa le invete tot ce trebuie sa stie. Unele femei nu-si dezvaluie emotiile si cad prada ideii ca, automat, partenerul va sti  sau va simti ce se intampla cu ele. Insa, nici un barbat nu va sti daca iubitei sale ii place sau ii displace un anumit lucru daca nu i-a spus vreodata.

2. Nu dau dovada de entuziasm

Entuziasmul sexual al unei femei dezvaluie si interesul ei pentru partener. Acest lucu nu inseamna ca trebuie sa rupa norii de fiecare data, insa partenera trebuie sa arate ca este interesata de sex, sa fie deschisa si sa paraseasca zona de confort si, uneori, sa incerce lucruri noi.

3. Lasa ca barbatul sa faca totul

Niciunui barbat nu-i face placere sa faca sex cu un corp inert. Cand o femeie sta doar intinsa pe spate, nu face nici o miscare sau nu scoate nici un sunet si il lasa pe barbat sa faca ce vrea el, fara sa se implice absolut deloc, ei bine acest tip de comportament nu este unul care sa entuziasmeze pe cineva. Dimpotriva!

4. Au o igiena defectuoasa

Cele mai multe dintre femei sunt atente la cum arata. Insa exista si femei care nu dau doi bani pe infatisare. Femeile cu o igiena defectuoasa, nu se rad nicaieri, au parul nearanjat, au o respiratie urat mirositoate, sau, mai rau, degaja un miros greu din zonele intime, nu doar ca nu sunt dorite, insa sunt privite cu dezgust.

5. Se prefac bolnave

Unele femei se pot preface foarte bine ca sunt bolnave sau ca au dureri de cap pentru a evita sa faca dragoste cu barbatii lor. Insa nu realizeaza ca prea multe scuze il fac pe barbat sa caute satisfactie in alta parte.

6. Nu doresc sa invete sau sa experimenteze

Exista si femei care nu sunt deschise la experimente si nici nu dau dovada de creativitate in dormitor. Nu par a fi prea aventuroase si vor sa faca sex doar in pozitia misionarului.

7. N-au incredere in ele

Femeile trebuie sa inteleaga ca barbatii rareori privesc la defectele lor (o usoara burtica, semne de celulita) atunci cand fac amor. O femeie care este prea ingrijorata de felul in care arata si care incearca sa-si ascunda corpul in timpul sexului sau refuza sa faca dragoste in anumite pozitii pentru ca ii este frica de ce va crede partenerul despre corpul ei, nu face decat sa strice lucrurile.

8. Vorbesc prea mult

Toata lumea stie ca femeilor le place sa vorbeasca, insa aceasta nu este cea mai buna activitate in pat. Locul conversatiilor nu este in dormitor si niciun barbat nu vrea sa vorbeasca despre copii, lista de cumparaturi sau ce-ai facut tu la birou in timpul partidei de sex. In asemenea momente doar vorbele deocheate sau soaptele dulci sunt bine venite.

9. Se opresc din „actiune”

Imaginati-va o femeie care incepe sa faca ceva ce iubitului ei ii place foarte mult, iar el se bucura la maximum de acest tratament, iar – la un moment dat – ea se opreste brusc si fuge in baie. Un astfel de comportament strica toata dispozitia barbatului.

10. Nu au niciodata initiativa

Este un vechi stereotip: barbatii conduc, femeile urmeaza. Chiar daca femeilor le plac barbatii dominanti, asta nu inseamna ca acestia sa domine sexual tot timpul. Barbatilor le plac femeile cu initiativa.